ТОВ "Байлінгвел Інтернешнл СТЕМ Скул"

Меню 26.02 - 01.03

  • 26 лютого 2024

ПОНЕДІЛОК

Сніданок: каша манна з родзинками молочна/ без молока з маслом, хліб цільнозерновий з маслом, сир кисломолочний з сметаною, чай з лимоном

Перекус: фрукти сезонні /яблука, морква/ персик, слива,виноград,банан,апельсин/ печиво

Обід: суп з крупою та томатами(Є.Кл)гречка/ каша кус-кус, нагетси (Є.Кл),сезонні салати:салат з капусти, огірка та кропу(Є.Кл), огірки свіжі/ крижавки, хліб цільнозерновий, компот із яблук та слив.

Вечеря: mac and cheese ( макарон твердих сортів з сиром)(Є.Кл)/ макарон твердих сортів з  м”ясом тушкованим, чай з лимоном.

ВІВТОРОК

Сніданок: каша вівсяна з молоком/ без молока з маслом, хліб цільнозерновий з маслом, кекс, чай каркаде (Є.Кл)

Перекус: фрукти сезонні /яблука, морква/персик,слива,виноград,банан,апельсин/ печиво сухе

Обід: суп з фрикадельками(Є.Кл), картопля відварна/ рис , тушкована риба з овочами в томаті(Є.Кл),сезонні салати: салат з капусти та кропом(Є.Кл), свіжі огірки/ морська капуста, хліб цільнозерновий, компот з ягід

Вечеря: ньоккі зі сметаною(Є.Кл), чай з лимоном.

СЕРЕДА

Сніданок: каша рисова з молоком/без молока з маслом, хліб цільнозерновий з маслом, яйце варене,чай з лимоном

Перекус: фрукти сезонні/яблука, морква/персик,слива,виноград,банан,апельсин/печиво сухе

Обід: борщ з картоплею та сметаною(Є.Кл), макарони болоньєзе/ банош (Є.Кл),сезонні салати: салат з капусти та моркви (Є.Кл), овочеве асорті (Є.Кл)/ салат з квашеного огірка(Є.Кл), хліб цільнозерновий, узвар(Є.Кл)

Вечеря: запіканка сирна з яблуками або банош зі сметаною(Є.Кл)/ рис з куркою по -італійськи, чай з лимоном

ЧЕТВЕР

Сніданок: каша кукурудзяна молочна з родзинками/ без молока з маслом, хліб цільнозерновий з маслом, млинці з сиром та сметаною,чай з лимоном

Перекус: фрукти сезонні/яблука, морква/персик,слива,виноград,банан,апельсин/ печиво сухе

Обід:зелений борщ, птітім/ гречка з чебрецем, котлета куряча(Є.Кл), сезонні салати:салат з буряка та чорносливу(Є.Кл),/ квашена капуста, хліб цільнозерновий, компот з ягід

Вечеря:пюре з сочевиці/ гречка з чебрецем та курячим м”ясом в соусі бешамель (Є.Кл), чай каркаде

П”ЯТНИЦЯ

Сніданок: каша гречана з молоком/ без молока з маслом, хліб цільнозерновий з маслом, сир твердий, чай з лимоном

Перекус: фрукти сезонні/яблука,  морква/персик,слива,виноград,банан,апельсин/ печиво сухе

Обід: суп-пюре з сочевиці з грінками(Є.Кл), булгур/ рис, запечене філе курки з орегано(Є.Кл), салати сезонні: капуста тушкована, овочеве асорті(Є.Кл)/ салат з моркви, узвар

Вечеря: кус-кус з м”ясом по італійськи(Є.Кл),хліб цільнозерновий, чай з м”ятою.